De ce Sakura?

De ce Sakura? Cuvantul “Sakura” vine din japoneza si inseamna “floare de cires”. Dar atat in Japonia cat si in China, Floarea de Cires este un simbol al frumusetii si puritatii feminine. Iar cerceii nu sunt nimic altceva decat o modalitate de a scoate aceasta frumusete in evidenta. De aici si numele de Cerceii Sakura.

Ce se afla in spatele acestui nume simbolic? O persoana! Si mai exact o studenta in varsta de 20 de ani care, intr-o zi frumoasa de Duminica, a venit cu ideea geniala de a se folosi de talentul ei pentru a face lumea mai frumoasa. Rectific…sa faca femeile mai frumoase. Daca totusi exista si barbati interesati sa se foloseasca de cercei hippy pentru a se infrumuseta, sa stiti ca acceptam si astfel de comenzi…ahhh…”speciale”. Nu…facem…discriminari.

In spatele acestei descrieri nu se afla aceeasi persoana. Tocmai din aceasta cauza mi-am permis sa las modestia la o parte si sa pun cuvintele pe pagina asa cum sunt ele cu adevarat. Va multumim 🙂 si astepam comenzile voastre…inclusiv pe cele speciale.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s